Basis cursus fotografie.
Leer je digitale camera kennen.
Deze cursus bestaat uit 3  les avonden van ca 1 uur.
De eerste twee avonden besteden we aan de techniek van het fotograferen en de verschillende instellingen van de camera die daar bij horen. Het is de bedoeling dat in de tussenliggende periodes de deelnemers aan de hand van eenvoudige opdrachten het geleerde in de praktijk gaan brengen. De resultaten daarvan worden dan op de eerstvolgende bijeenkomst besproken voordat we weer verder gaan met een volgend stukje techniek.
De derde avond staat gedeeltelijk in het teken van de vragen die ontstaan zijn tijdens het uitvoeren van deze opdrachten en wat beginselen van speciale technieken, zoals avond fotografie.
Voor wie is deze cursus.
Eigenlijk voor iedereen die een digitale camera heeft en beter wil gaan fotograferen, maar ook voor de mensen die al fotograferen, maar toch graag wat meer willen weten van het hoe en wat van hun camera.
Wat gaan we behandelen in deze cursus.
De automaat is soms wel handig, maar daar van afwijken kan verrassende resultaten opleveren.
Het gebruik van de creatieve mogelijkheden van je camera.
En natuurlijk komen daarbij o.a. diafragma, sluitertijd, iso en witbalans aan de orde.
Wat heb je nodig
Natuurlijk een digitale camera, die je handmatig kan instellen, voorzien van volle batterijen en een lege geheugenkaart.
En als allerbelangrijkste nieuwsgierigheid en een dosis enthousiastme.
De cursus wordt gegeven door Gerard Hol op de lokatie van fotostudio Fatamorganaa,
Dorpsstraat 68 , 2761 AG  te Zevenhuizen. 
De kosten zijn € 99,50 p.p inclusief koffie en thee.
Deze cursus wordt alleen gegeven aan individuele deelnemers, zodat het lesprogramma voor iedereen geschikt is, ervaring of geen ervaring. Persoonlijke begeleiding staat voorop.
Aanmelden kan door een mailtje te sturen aan fatamorganaa@gmail.com   met vermelding van,  basiscursusfotografie,  onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer. 
Na aanmelding krijg je van mij een factuur, en je inschrijving is definitief na betaling van deze factuur.
Back to Top