Een intensieve praktijkdag op een zaterdag, waar alles draait om zoveel mogelijk ervaring op te doen met het werken met flitslicht en omgang met een model. En natuurlijk een nabespreking  op een avond om de resultaten goed te kunnen evalueren en bespreken..
het programma van de zaterdag;
Verzamelen tussen 10.00 en 10.30, s’ morgens uitgebreide instructie hoe de flitsers werken en hoe je die instelt en op de juiste plek zet, en welk licht voor welke situatie.
12.30-13.00 lunch (zelf meenemen) en spullen klaar zetten,
 s’middags in 2 groepjes van max.3 personen met een model en flitser aan het werk gaan.
Afsluiting dag rond 16.00.
 We gaan die dag in de studio met een zwarte achtergrond aan de gang en in de cursus ruimte plaats ik een witte achtergrond rol, en een flitser om daar goed met een witte achtergrond te kunnen werken, zodat deze dag maximaal bestaat uit de praktijk van het werken met een studio flitser en model
Het avond programma van 19.30 tot 21.30 bestaat in ieder geval uit het bespreken en evalueren van de resultaten, en als er behoefte aan is , nog wat in de studio spelen met licht opstellingen  met behulp van mijn paspop.
Kosten zijn € 115,00 per persoon, inclusief koffie en thee natuurlijk.
Het is de bedoeling dat de deelnemers onderling voor in totaal  2 modellen zorgen, eventueel zijn modellen ook in te huren tegen meerprijs.

Deze workshops worden gehouden op; nog niet bekend.
Heeft u interesse stuur een mailtje naar fatamorganaa@gmail.com en ik hou u op de hoogte als de nieuwe datum bekend is.

Back to Top