Vervolgcursus fotograferen.
Werken aan een eigen portfolio.
Deze cursus bestaat uit 4 woensdag avonden. 
Bij voldoende belangstelling wordt deze cursus herhaald in 2020, heb je interesse laat het ons weten door het sturen van een mailtje, dan houden we je op de hoogte als de datums bekend zijn.
Voor wie is deze cursus.
Voor iedereen die de basistechnieken van zijn of haar camera onder controle heeft, en die verder wil met zijn of haar fotografie en graag een eigen portfolio wil opbouwen.
Wat gaan we doen in deze cursus.
We gaan aan de hand van thema avonden je fotografische vaardigheden verbeteren.
De eerste twee bijeenkomsten, 27-2 en 20-3, gaan we besteden aan het bespreken van foto's. Foto's bespreken heeft alles te maken met goed kijken. Hoe zit een foto in elkaar, wat wil de fotograaf ons laten zien. Daardoor kijk je ook met andere ogen naar je eigen foto's, waardoor je makkelijk kan selecteren, en ook bewuster gaat fotograferen.
In bijeenkomst drie, 17-4, gaan we terug naar de basis van de fotografie, zwart/wit, licht en schaduw. Daar is het allemaal mee begonnen. In een presentatie over beroemde fotografen op de beamer gaan we kijken hoe het allemaal begonnen is, en na afloop,  krijg je een opdracht om zelf terug te gaan tot de basis van de fotografie.​​​​​​​
Bijeenkomst vier, 15-4, staat in het teken van het gezamenlijk bespreken van de resultaten van de opdracht van bijeenkomst 3, wat waren de moeilijkheden, hoe kan je je foto nog verder verbeteren in de nabewerking , bijv in Lightroom.​​​​​​​
Wat heb je nodig voor deze cursus.​​​​​​​ 
Naast een digitale camera, een grote dosis enthousiasme, en gelegenheid  om de opdrachten uit te kunnen voeren.
De cursus wordt gegeven door Gerard Hol in Fotostudio Fatamorganaa, dorpsstraat 68 te Zevenhuizen.
De kosten voor alle vier bijeenkomsten zijn € 99,50 p.p. inclusief koffie en thee.
Ook is het mogelijk alleen de eerste twee, of juist de laatste twee bijeenkomsten bij te wonen, in dat geval zijn de kosten voor twee bijeenkomsten € 60,00 p.p. inclusief  koffie en thee.
De cursus gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen en zit vol bij max 8 aanmeldingen. Inschrijvingen voor alle vier de bijeenkomsten hebben voorrang.
Aanmelden kan door een mailtje te sturen aan fatamorganaa@gmail.com   met vermelding van, vervolgcursus fotografie, en welke bijeenkomsten je wil bijwonen, en natuurlijk je naam, adres en telefoonnummer, 
Na aanmelding krijg je van mij ca 3 weken voor aanvang een factuur, en je inschrijving is definitief na betaling van deze factuur.
Back to Top