Zaterdag 1 september 2018 workshop straatfotografie in het mooie dorp Zevenhuizen.
Zaterdag 1 september is de dag van het oogstfeest in Zevenhuizen, een mooie gelegenheid om op een ontspannen manier kennis te maken met straatfotografie, en Olympus OMD systeem camera's!
Olympus stelt die dag voor iedere deelnemer gratis een OMD systeem camera ter beschikking!, dus als je een keertje wil ervaren hoe licht en compact zo'n camera is, is dit de ideale gelegenheid daarvoor.
We beginnen die dag vroeg om ca 7.30 uur bij Fotostudio Fatamorganaa, Dorpsstraat 68 te Zevenhuizen. Na een korte kennismaking en uitleg over de Olympus OMD camera, en een  lekker kopje koffie of thee, gaan we met de eerste opdracht de straat op, lekker fotograferen. Op afgesproken tijden kom je naar de studio voor een nieuwe opdracht en ga je weer verder met fotograferen. Zo leer je op een ontspannen manier naar het straatleven te kijken en te fotograferen. Rond 12.30 staat er in de studio een eenvoudige lunch klaar en gaan we op de beamer kijken naar een selectie van de die dag gemaakte foto’s. De dag wordt rond 14.00 uur afgesloten, waarna je natuurlijk niet hoeft te stoppen met fotograferen, het oogstfeest gaat dan nog wel even door!
de kosten van deze dag zijn  € 51,50  incl koffie, thee en een eenvoudige lunch.
Inschrijven kan je door het sturen van een mailtje naar  fatamorganaa@gmail.com , of via de contact pagina
Met een bezoekersaantal van meer dan 30.000 is het Oogstfeest in Zevenhuizen na ruim 30 jaar uitgegroeid tot een evenement dat staat als een huis. De 1e zaterdag van september staat standaard bij veel mensen in de agenda, omdat men het Oogstfeest met al zijn gezelligheid niet wil missen.
Back to Top