Heb je de basiscursus gevolgd, maar wil je nog meer vertrouwd raken met je camera, dan is de vervolg basiscursus wat voor jou.
In drie avonden gaan we aan de hand van gerichte opdrachten je nog meer vertrouwd maken met de mogelijkheden van je camera.
De vervolg basiscursus najaar 2018 wordt gehouden op de woensdagavonden 26 september, 31 oktober, en 28 november
Natuurlijk komen diafragma , sluitertijd en de diverse handmatige instellingen van je camera weer aan bod, alleen gaan we deze basis wat meer verbreden.
De drie avonden worden specifiek aangepast naar behoefte van de cursisten, en iedere cursist krijgt ook persoonlijke opdrachten naar zijn of haar behoefte.
De resultaten van deze opdrachten worden de volgende bijeenkomst besproken, waarna er weer een nieuwe opdracht volgt, gebaseerd op het resultaat van de vorige opdracht. 
Natuurlijk is er ook iedere bijeenkomst een algemeen leermoment, waar aandacht wordt besteed aan een specifiek onderdeel van de fotografie.
Dat kan variëren van een stukje compositie, fotobewerking, of een specifieke vorm van fotografie, afhankelijk waar binnen de groep behoefte aan is.

De kosten van deze cursus zijn € 75,00 inclusief koffie en thee
De avonden beginnen om 19.30 en duren tot uiterlijk 22.00 uur
Aanmelden kan door een mailtje te sturen aan fatamorganaa@gmail.com   met vermelding van,  vervolg basiscursus,  onder vermelding van je naam, woonplaats en telefoonnummer, 
De cursus wordt gegeven in Fotostudio Fatamorganaa, dorpsstraat 68 te ZevenhuizenBack to Top