Heb je de basiscursus gevolgd, maar wil je nog meer vertrouwd raken met je camera, dan is de vervolg basiscursus wat voor jou.
Bij voldoende belangstelling wordt deze cursus herhaald in 2020, heb je interesse laat het ons weten door het sturen van een mailtje, dan houden we je op de hoogte als de datums bekend zijn.
In drie avonden gaan we aan de hand van gerichte opdrachten je nog meer vertrouwd maken met de mogelijkheden van je camera.
De eerste avond, beginnen we wat vroeger en gaan we als het mogelijk is, de natuur in, na een klein stukje theorie over natuur/landschap fotografie gaan we aan de slag in het prachtige buitengebied van Zevenhuizen. In het geval dat het niet mogelijk is buiten aan de slag te gaan, gaan we binnen aan de slag met een alternatief programma.
De tweede avond,  gaan we in de studio aan de slag, met een stukje dichtbij fotografie, met behulp van continu licht gaan we oefenen met de camera in het fotograferen van kleine onderwerpen.
De derde avond, staat geheel in het teken van de avondfotografie, na een stukje theorie en het instellen van de camera's gaan we de straat op. we gaan dan o.a. werken met lichtstrepen, inzoomen tijdens de opnamen, een stukje lightpainting en selectieve belichting, want in het donker zijn er vele mogelijkheden om creatief bezig te zijn. je camera heeft wel een bulb stand nodig, of een mogelijkheid lange sluitertijden te kunnen instellen.
Natuurlijk is er ook weer aandacht voor het geleerde in de basiscursus, zoals diafragma, sluitertijd e.d. en hoe dat te gebruiken.
De kosten van deze cursus bij inschrijving voor alle drie de avonden  zijn € 78,00  inclusief koffie en thee.
Maar je kan ook per avond inschrijven, in dat geval betaal je € 30,00 per avond die je wil bijwonen, cursisten die voor alle drie de avonden inschrijven gaan voor bij de inschrijving.
De avonden beginnen om 19.30 en duren tot uiterlijk 22.00 uur
Aanmelden kan door een mailtje te sturen aan fatamorganaa@gmail.com   met vermelding van,  vervolg basiscursus,  onder vermelding van je naam, woonplaats en telefoonnummer, en welke avonden je wil bijwonen.
De cursus gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen en zit vol bij maximaal 8 aanmeldingen. 
De cursus wordt gegeven door Gerard Hol in Fotostudio Fatamorganaa, dorpsstraat 68 te Zevenhuizen.Back to Top