Workshops

Zaterdag 2 september 2017 workshop straatfotografie in het mooie dorp Zevenhuizen
Zaterdag 2 september is de dag van het oogstfeest in Zevenhuizen, een mooie gelegenheid om op een ontspannen manier kennis te maken met straatfotografie.
kosten € 45,00 incl koffie, thee en een eenvoudige lunch.
Bij inschrijving voor 15 juli 10% korting , en kost deze dag maar € 40,50.
Inschrijven kan je door het sturen van een mailtje naar fatamorganaa@gmail.com, of via de contact pagina.
Met een bezoekersaantal van meer dan 30.000 is het Oogstfeest in Zevenhuizen na ruim 30 jaar uitgegroeid tot een evenement dat staat als een huis. De 1e zaterdag van september staat standaard bij veel mensen in de agenda, omdat men het Oogstfeest met al zijn gezelligheid niet wil missen
Uitgebreide workshop Portretfotografie voor beginners
Update nog slechts 2 plaatsen beschikbaar
De workshop zal bestaan uit 4 bijeenkomsten en is bedoeld voor de beginnende portretfotograaf die een mooie start wil maken in dit genre..
Er wordt wel van je verwacht dat je de basisbegrippen van de fotografie maar vooral je camera beheerst en dat je bekend ben met het fotograferen met handmatige instellingen van zowel diafragma,  sluitertijd en  iso- waarde.
De workshop behandelt zowel flitslicht als bestaand licht, dus je hoeft niet in het bezit te zijn van een studioflitsset.
De workshop wordt gegeven in Zevenhuizen, Dorpsstraat 68, fotostudio fatamorganaa 
Het programma van de vier bijeenkomsten bestaat uit
1e bijeenkomst , woensdagavond 11 oktober. Die avond gaan we, na het voorstelrondje, aan de hand van een PowerPointpresentatie in op de vele gezichten van de portretfotografie vanaf het begin van de fotografie tot heden.
Opdracht: maak een moodboard voor de praktijksessie van de volgende bijeenkomst.
2e bijeenkomst, zaterdag 21 oktober de praktijk dag in de studio. Deze dag gaan we oefenen met het fotograferen van een model, zowel met flitslicht als bestaand licht.
Opdracht: breng aan de hand van het bestaande moodboard het geleerde thuis in de praktijk.
3e bijeenkomst, woensdagavond 15 november,  bespreken van de gemaakte foto’s, wat zijn de moeilijkheden en welke valkuilen ben je tegen gekomen.
Opdracht: nog te bepalen.
4e bijeenkomst, woensdagavond 13 december , bespreken van de resultaten van de vorige opdracht en vragenrondje ter afsluiting.
Deelnemers krijgen uiterlijk 1 week voor aanvang, het programma en verdere benodigde gegevens via de mail. 
Het is de bedoeling dat deelnemers alle sessies bijwonen. Schrijf dus niet in als je op voorhand al weet dat je normaal gesproken niet altijd aanwezig kunt zijn op de aangegeven data.
De workshop biedt plaats aan maximaal 12 deelnemers. De kosten van deze workshop zijn  60,00 euro per persoon inclusief koffie/thee.
Aanmelden kan door een mailtje te sturen aan fatamorganaa@gmail.com   met vermelding van workshop portret nr 2- 2017, onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer, 
Na aanmelding krijg je van mij een factuur, en je inschrijving is definitief na betaling van deze factuur.
Studio adres:  Dorpsstraat 68 te Zevenhuizen. 
Helaas is Zevenhuizen wat lastig te bereiken met openbaar vervoer, maar parkeren is gratis in de hele gemeente.
Website:   www.fatamorganaa.nl
Back to Top